Офіс L’Oréal

Про проект

Новий офіс для компанії L’Oréal Україна  це мультифункціональний робочий простір із концепцією Activity Based Working, яка пропонує співробітникам самостійно обирати місце для роботи.

Студія TABOORET розробила екологічний дизайнщо відповідає принципам сталого розвитку. Це новий погляд на робочий простір з урахуванням сучасних норм і потреб суспільства.

Об'єкт:

офіс L’Oréal Україна

Локація:

БЦ "МАГНЕТ", вул. Велика Васильківска, 137-139

Загальна площа:

1885 м²

Статус:

Реалізований

Клієнт

Для керівництва L’Oréal було важливощоб інтер'єр нового офісу відповідав глобальній стратегії бренду та розкривав його унікальність. Тому в основі дизайн-концепції лежать чотири ключові елементи компаніїкраса, інноваціїтурбота про співробітників і сталий розвиток.


Офіс провідної Beauty Tech-компанії розташований у центрі Києвав найсучаснішому БЦ класу «А». Будівля відповідає сертифікації LEED Gold, що підтверджує застосування найбільш ефективних й екологічних методів проектування та будівництва.

ПРОЦЕС

Основне завдання проекту  створення відкритого простору із різноманіттям робочих зон і куточків для відпочинкуМи прагнули зберегти баланс між шумливим мегаполісом за вікном та спокійною атмосферою всередині офісу. Мінімалістичний інтер'єрнатхненний філософією L'Oreal, оформили у м'якій кольоровій гамі з переважанням натуральних відтінків.

Щоб простір використовувався максимально ефективнонаша команда ретельно продумала зонування приміщення. Продуктивний день в офісі можна проводити не тільки в робочій openspace-зоні за комп'ютеромДля пошуку свіжих ідей підходять переговорні, великий аудиторіум, silence room для медитацій або кухня-їдальня з великим столом. Адаптивний та продуманий офіс сприяє швидкому конекту всередині командиМи обладнали його сучасною оргтехнікою, Wi-Fi 6-го покоління, IT-кіоском для швидких запитів та кімнатою з ігровою консоллю.

Для перезавантаження та відпочинку під час робочого дня у приміщенні є чимало лаунж-зон різних форматівНаприклад, затишна оранжерея  серце офісуКомпозиції із зелених рослин оживляють інтер'єр і водночас покращують мікроклімат. Комфорт складається з непримітних деталейтому в оранжереї візуальні образи вирішили доповнити звуковим супроводом, що імітує співи пташок.

Поруч розмістилась затишна бібліотека  ідеальне місцещоб побути наодинці та попрацювати у тиші. Сучасна система клімат-контролю і додаткова шумоізоляція допомагають співробітникам зосередитися й не відволікатися від своїх справ.

Результат

Команді TABOORET вдалося створити справжній офіс майбутнього  робочу екосистемуде постійно вирують ідеї. Кожен куточок приміщення надихає на активний робочий процес і підвищує продуктивність співробітників,закоханих у свою справу.

Цей проект втілив творчу свободу,зберігаючи баланс між технологіями та вишуканим дизайном. У результаті вийшло інноваційне середовище, де екологічність поєдналася з комфортома робота й відпочинок однаково доречні.

Концептуальні дизайн-рішення реалізовані з урахуванням обмежень і дотриманням всіх правил роботи під час COVID-19. Інклюзивний дизайн забезпечує комфорт і безпеку офісув якому кожен почувається цінним та почутим.

Офіс обладнаний сучасною оргтехнікою, Wi-Fi 6-го покоління, IT-кіоском для швидких запитів команді IT та кімната з консоллю для ігор. Офіс створює всі умови для комфортного перебування людей з інвалідністю.

На 2-ому поверсі БЦ облаштована «Академія L’Oréal» для проведення семінарів для майстрів та колористів салонів краси. Локація в центрі міста значно спрощує логістику гостей та усіх, хто приїжджає в «Академію L’Oréal» на навчання.